2017-es világbajnokság – az első napon …

Posted by

Egy érdekes videó felvételt találtam a Világbajnokság első napjáról. Itt a szemben álló játékos tényleg élvezi a játék szépségét, sőt talán majdnem egy kicsit túlságosan is. A végén azonban, egy kis szerencsével, nem csak ő, de a labda is beesik, így a padlón örülhet a megszerzett pontnak.

A második video egy kis háttér bepillantást ad a helyszínen a színfalak mögé. Vajon milyen érzés lehet egy játék szemszögéből megérkezni az asztalitenisz idei legfontosabb eseményére? Nagy esemény lehet ez mindenkinek, de aki először érkezik ide …

A buszból kiszállva, először az edzés terembe érkeznek meg a játékosok. Itt egy szigorú rend szerint van mindenkinek lehetősége bemelegíteni, edzeni, akklimatizálódni a helyszín sajátosságaihoz. A második legnagyobb teremben már fontos mérkőzéseket lehet látni 28 asztalon 2000 néző előtt. Utána érhetünk a legnagyobb csarnokba, ahol a legfontosabb mérkőzéseket játsszák a legjobb játékosok profi és gyönyörű környezetben. Élvezet lesz nézni a közvetítéseket.

Apropó közvetítések – 6 asztalról láthatunk élő közvetítéseket, napi fél órás elő riport műsorral, számítógépes elemzések labdakövetéssel és 360°-os kamerákkal. Sajnos a magyar sportcsatorna nem lesz tele élő közvetítéssel, de a neten vagy külföldi tv adókon lehet követni az eseményeket.

Leave a Reply